- Strona główna
- Blogi
- Forum
- Materiały
- Galerie
- Kariera
- Stancja
- Kontakt
Sciana Placzu
Rozpoczęty przez bsod, 30 lip 2007 00:02
1197 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 lipiec 2007 - 00:02
cos nie dziala, a powinno? nie wiesz jak cos dziala? cos ci sie rozjezdza? uzywasz IE? uwazasz ze cos powinno wygladac inaczej? masz pomysl? tesknisz za starym bajerem? pozal sie tutaj, a jest spora szansa, ze cos z tym zrobimy.
Napisano 30 lipiec 2007 - 00:04
Rozjeżdża mi się ten ten zielony wiersz z moim profilem i wjeżdża na napis na białym tle "FORUM". O.
king of the rock will ya help me roll?
Napisano 30 lipiec 2007 - 00:06
mam identycznie
Cena pokoju w Bydgoskiej 1180 z?, w Krakowie - 600. A Rektor pisze listy.
Napisano 30 lipiec 2007 - 00:06
mp zepsul. jest w naprawie.
Napisano 30 lipiec 2007 - 00:13
U góry na pasku menu, trochę się literki zlewają i jest trochę mało czytelne.

Napisano 30 lipiec 2007 - 00:15
zarzuc skrinem jak mozesz.
Napisano 30 lipiec 2007 - 00:17
no kurde awaria 
raszty ma wersję ok a niestety już śpi i żal go budzić
raszty ma wersję ok a niestety już śpi i żal go budzić
mp@lex.edu.pl
Naczelny Cenzor Forum
Naczelny Cenzor Forum
Napisano 30 lipiec 2007 - 00:26
czy na górze forum ma tak wyglądać czy moze cos sie poprzesuwało
skrin
http://img264.imageshack.us/img264/5846/untitledlg4.jpg
skrin
http://img264.imageshack.us/img264/5846/untitledlg4.jpg
Szczyt hipokryzji
Cytat
Mamy najbardziej moralną armię na świecie - Edhud Barack
#11 _użytkownik usunięty_
Napisano 30 lipiec 2007 - 00:57
po kolei:
-kalendarz do poprawy, urwany i w ogóle,
-tak samo moje ustawienia jak klikne napisz wiadomość,
-jak dostanę wiadomość stopka podjeżdża pod top,
-za duże avy;p
-za duże sygnaturki;p
-problem z logowaniem, jak się zaloguje na forum i klikne portal, to tam już nie jestem i odwrotnie,
-problem z kontaktem, jak klikam wyskakuje mi, że muszę się zalogować,
-w operze i tymczasowo firefoxie, u góry na tym zielonym, mój nick wyjeżdża piksel niżej niż reszta,
-nie podświetla się to zielone, a raczej od przypadku do przypadku, w jednych miejsca tak innych nie,
- jak jestem w temacie i klikne 'opcje' to otwierają mi się kilkanaście cm niżej po prawej,
-rozjeżdża się pod ie, top i trochę stopka,
-jak kliknę edytuj wiadomość potem szybka edycja i tam na dole mam przejdź do pełnej edycji czy jakoś tak, to to wyłazi poza okienko edycji,
-na dole szauta, a konkretnie pod nim, ta szara ramka wyjeżdża na prawo,
-'forum' na głównym menu, przenosi tam, gdzie jestem w danym momencie na forum, więc jak jestem w jakimś temacie na stronie trzeciej to nie wracam do głównej tylko mi się odświeża,
;p
na razie tyle;p
do dzieła!;]
-kalendarz do poprawy, urwany i w ogóle,
-tak samo moje ustawienia jak klikne napisz wiadomość,
-jak dostanę wiadomość stopka podjeżdża pod top,
-za duże avy;p
-za duże sygnaturki;p
-problem z logowaniem, jak się zaloguje na forum i klikne portal, to tam już nie jestem i odwrotnie,
-problem z kontaktem, jak klikam wyskakuje mi, że muszę się zalogować,
-w operze i tymczasowo firefoxie, u góry na tym zielonym, mój nick wyjeżdża piksel niżej niż reszta,
-nie podświetla się to zielone, a raczej od przypadku do przypadku, w jednych miejsca tak innych nie,
- jak jestem w temacie i klikne 'opcje' to otwierają mi się kilkanaście cm niżej po prawej,
-rozjeżdża się pod ie, top i trochę stopka,
-jak kliknę edytuj wiadomość potem szybka edycja i tam na dole mam przejdź do pełnej edycji czy jakoś tak, to to wyłazi poza okienko edycji,
-na dole szauta, a konkretnie pod nim, ta szara ramka wyjeżdża na prawo,
-'forum' na głównym menu, przenosi tam, gdzie jestem w danym momencie na forum, więc jak jestem w jakimś temacie na stronie trzeciej to nie wracam do głównej tylko mi się odświeża,
;p
na razie tyle;p
do dzieła!;]
#13 _użytkownik usunięty_
Napisano 30 lipiec 2007 - 01:12
i jak się szuka postów użytkownika to profil jest po staremu po lewej stronie, dziwnie to wygląda;]
Napisano 30 lipiec 2007 - 01:15
prosilem zeby zglaszac mi takie sprawy na gg albo przez pw!!
nie mam teraz czasu szukac po calym forum/shoucie ze cos Wam nie dziala, za duzo poprawek jeszcze zostalo
nie mam teraz czasu szukac po calym forum/shoucie ze cos Wam nie dziala, za duzo poprawek jeszcze zostalo
#15 _użytkownik usunięty_
Napisano 30 lipiec 2007 - 01:17
całe forum? po to został stworzony temat ściana płaczu, nie? nie będę szukała po całym szautboksie, że kazałeś zgłaszać do siebie;] zresztą, to jest kierowane nie tylko do Ciebie, ale także do innych Panów pracujących nad stroną.
#17 _użytkownik usunięty_
Napisano 30 lipiec 2007 - 02:13
no i jak jestem nieaktywna dłużej niż 5 minut, to mam na dole szare okienko "Zauważyliśmy że jesteś nieaktywny od 5 minute.
Zatrzymamy Shoutbox z powodu Twojej nieaktywności.
Jeśli wróciłeś, kliknij na Wróciłem."
ale nie da się kliknąć wróciłem;p
Zatrzymamy Shoutbox z powodu Twojej nieaktywności.
Jeśli wróciłeś, kliknij na Wróciłem."
ale nie da się kliknąć wróciłem;p
Napisano 30 lipiec 2007 - 02:25
Cytat
nie mogę dodać avatara icon_sad_new.gif to mnie boli... tongue.gif
uploadujesz z wlasnego kompa czy masz go juz wrzuconego na jakiegos imageshacka?
Napisano 30 lipiec 2007 - 08:57
bsod ja w kwestii shouta.. nie da sie zrobic tak jak poprzednio bylo ..
tzn .. napisało sie linijke i trzeba było odczekac minute zeby napisać druga.. bo tak to jak bedzie gadało wiecej osób to nie bedzie można wyłapac co kto pisze... jak jedna osoba bedzie pisac w 10 odpowiedziac.. jak np teraz wojtas
tzn .. napisało sie linijke i trzeba było odczekac minute zeby napisać druga.. bo tak to jak bedzie gadało wiecej osób to nie bedzie można wyłapac co kto pisze... jak jedna osoba bedzie pisac w 10 odpowiedziac.. jak np teraz wojtas
Napisano 30 lipiec 2007 - 09:42
Użytkownik Scooby-Doo dnia 30 Jul 2007, 09:57 napisał
bsod ja w kwestii shouta.. nie da sie zrobic tak jak poprzednio bylo ..
Da sie.
Wroci.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty