Skocz do zawartości

Sciana Placzu

1197 odpowiedzi w tym temacie

#1181 Deevs

• Salonowiec

• 913 postów
  • Rok:II
Napisano 31 październik 2009 - 00:15

Wyświetl postUżytkownik Tomrac dnia 31 Oct 2009, 00:13 napisał

Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego od dzisiejszego dnia nie wyświetla mi normalnie postów w otworzonym temacie tylko pierwszego posta a na dole spis do postów z tematu :/

Zmień widok tzn masz drzewo a trzeba inny.

W opcjach w prawym górnym rogu tematu.

Użytkownik Deevs edytował ten post 31 październik 2009 - 00:17

I want to play a game with you...

#1182 Lando_ag

• Lobbysta

• PipPipPipPipPip
  • 491 postów
  • Rok:III
Napisano 04 listopad 2009 - 23:47

Autoodświeżanie ostatnich tematów nie jest włączone czy to u mnie coś nie trybi?
Dołączona grafika

#1183 Deutche Belle

• Lobbysta

• PipPipPipPipPip
  • 646 postów
  • Rok:II
  • Zajęcie:Zdobywanie kontroli nad światem.

Napisano 16 listopad 2009 - 23:37

Dlaczego opcja ukryj została zlikwidowana?
Jak może być człowiek w ogóle winny? Przecież wszyscy jesteśmy tu ludźmi, jeden jak drugi”

#1184 nightingale

• Salonowiec

• PipPipPipPipPipPip
  • 950 postów
  • Rok:IV
Napisano 17 listopad 2009 - 00:47

kiedy pojawi sie dzial terminy na TE ZIME?

#1185 Mina

• Prezio

• 10327 postów
  • Uczelnia:Uniwersytet Jagielloński
  • Rok:absolwent
Napisano 18 listopad 2009 - 13:28

mam pytanie, moderuje ktoś ten dupowaty temat 4chanowy?
poważnie, zdjęcie faceta gwałcącego kozę to trochę przegięcie, nie uważacie?
jeżeli kogoś nie wzruszają komiksy o gwałcie, albo filmiki jak facet ściągą pijanej lasce majki, a kiedy ona próbuje je podciągnąć wali ją kamieniem w głowę to zasadniczo smutne, ale to ogólnie jest żenujące - to jest nadal forum prawników?
ciepło dzisiaj...

#1186 Jacklin

• Leszcz

• 6 postów
  • Rok:kandydat

Napisano 18 listopad 2009 - 13:35

Wyświetl postUżytkownik Mina dnia 18 Nov 2009, 13:28 napisał

jeżeli kogoś nie wzruszają komiksy o gwałcie, albo filmiki jak facet ściągą pijanej lasce majki, a kiedy ona próbuje je podciągnąć wali ją kamieniem w głowę to zasadniczo smutne, ale to ogólnie jest żenujące - to jest nadal forum prawników?

Prawników tutaj mało. Głównie studenci prawa. Może ta koza wyraża zgodę więc to nie gwałt. Spójrz na poziom 70% użytkowników tego forum i na moderatorów nie kasujących posty swoich kolegów.

#1187 viamortis

• Prezio

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 3443 postów
  • Rok:I
Napisano 18 listopad 2009 - 13:36

Ale nie widzisz, że to był lincz tego czarnego chłopca??? Goście z pałką i być może z karabinami kazali mu tak robić, żeby mogli foto na komórkę ściągnąć.

Wątek ma nie koniecznie śmieszyć, ale poruszać. Szokować, wstrząsać, obrzydzać. Nikt nie każe nikomu tam wchodzić zaiste ;)
Stary ale jary...

#1188 Jean

• LAPD officer

• 13961 postów
  • Rok:apl. radcowska
  • Zajęcie:terroryzm międzynarodowy, broń palna, materiały wybuchowe, techniki walki miejskiej, sztuki walki

Napisano 18 listopad 2009 - 13:40

Cytat

Prawników tutaj mało. Głównie studenci prawa. Może ta koza wyraża zgodę więc to nie gwałt. Spójrz na poziom 70% użytkowników tego forum i na moderatorów nie kasujących posty swoich kolegów.

Cześć, tu prawnik. Co tam deevse?

Mortis, z łaski swojej, nie chrzań.
Dołączona grafika
Szukając uczuć w jego twarzy/ Zamiast go zabić z zimną krwią.
Zamiast zacisnąć drut na szyi (...)/ Chcę słyszeć, jak przed śmiercią wyje

#1189 viamortis

• Prezio

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 3443 postów
Napisano 18 listopad 2009 - 13:41

Cytat

Może ta koza wyraża zgodę więc to nie gwałt.

Ciekawa uwaga. W sumie niezbyt się wyrywa, gość ledwie ją za ogonek trzyma.

Cytat

Oj, no ciężko jest argumentować w obronie takiego tematu <_<
Doceń kunszt chociaż ^_^

Użytkownik Jean edytował ten post 18 listopad 2009 - 23:16

Stary ale jary...

#1190 Jacklin

• Leszcz

• 6 postów
  • Rok:kandydat

Napisano 18 listopad 2009 - 13:44

Wyświetl postUżytkownik Jean dnia 18 Nov 2009, 13:40 napisał

Cytat

Cześć, tu prawnik. Co tam deevse?

To jakaś mania, że wszystkie konta należą do Deevsa z kilkoma postami?
Napisałam, że prawników mało a nie że nie ma ich w ogóle.

#1191 Mina

• Prezio

• 10327 postów
Napisano 18 listopad 2009 - 13:58

Wyświetl postUżytkownik viamortis dnia 18 Nov 2009, 13:41 napisał

Doceń kunszt chociaż ^_^

kunszt? siedzisz w środku dnia na tygodniu na forum studentów prawa i wrzucasz zdjęcie faceta gwałcącego kozę, pobudzając mnie do refleksji czy czasem nie podpada to pod 202 kk, doprawdy, porażasz kunsztem.

i nie pisz mi, że mogę tematu nie czytać, bo: a) łamiesz regulamin forum b) równie dobrze ja mogę wyjechać z tekstem, że jeśli nie siedzisz w pracy, to na bank powinieneś się czegoś pouczyć, zamiast nas wszystkich razić swoich "kontrowersyjnym" poczuciem humoru :-]

tak już będąc na fali: te dwa wspomniane przez mnie wcześniej posty też w moim odczuciu naruszają regulamin
ciepło dzisiaj...

#1192 Bejtman

• Salonowiec

• PipPipPipPipPipPip
  • 1341 postów
Napisano 18 listopad 2009 - 14:08

Wyświetl postUżytkownik Mina dnia 18 Nov 2009, 14:28 napisał

"Nie rozumiesz konwencji :<<"

Popieram, ten temat to totalny syf. Rozumiem wklejanie zabawnych obrazków, ale jaranie się miksowaniem na żywo szczura, treściami zoofilskimi, zdzieraniem ciuchów z pijanej nastolatki mogę tylko nazwać debilizmem i mam w dupie to, że "taka jest konwencja tego tematu"

Znajdźcie sobie coś konkretnego do roboty a nie małpujcie po nastoletnich debilach.

#1193 viamortis

• Prezio

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 3443 postów
Napisano 18 listopad 2009 - 14:14

Cytat

kunszt?

To odnosiło się do wywodu w obronie tematu w moim poprzednim poście tutaj, nie do jego zawartości. Akurat zawartość tematu o którym mowa jest była i zdaje się będzie idiotyczna. Ze mną czy beze mnie.

Cytat

jeśli nie siedzisz w pracy, to na bank powinieneś się czegoś pouczyć

To, czego nie robię i co powinienem robić raczej nie jest Twoim zmartwieniem.
Stary ale jary...

#1194 @Michał@

• Prezio

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 5414 postów
  • Rok:V
Napisano 18 listopad 2009 - 14:22

Wywalcie cały temat albo idźcie na zal.pl z tym smętami. Cenzurowanie tego topicu to poroniony pomysł.

Jakbym ja miał pisać, co tutaj uważam za żenujące, to pewnie większość prominentnych osób na lexie by się poobrażała.

#1195 Mina

• Prezio

• 10327 postów
Napisano 18 listopad 2009 - 14:23

Wyświetl postUżytkownik viamortis dnia 18 Nov 2009, 14:14 napisał

To, czego nie robię i co powinienem robić raczej nie jest Twoim zmartwieniem.

a jednak mnie martwi. :asleep:
zajmuje mnie dokładnie w tym samym stopniu, w jakim Ciebie interesuje, które tematy odwiedzam.
no, to bezcenne - temat jest głupi, ale ja tamtędy tylko przechodziłem, to winna innych. sorry, między wiatrakiem a szczypionem nagrodę na najbardziej debilny i obrzydliwy obrazek roku otrzymujesz Ty, osiągając nowy szczyt. nie ma co umywać rąk i umniejszać swoich zasług :rolleyes:

@michał@: no właśnie mierzenie co jest bardziej żenujące jest czasochłonne i bezsensowne, jak dla mnie cały ten temat powinien polecieć w kosmos - skoro krucho jest z czasem na moderacje merytorycznych, gdzie jest to faktycznie potrzebne, to po co go tracić na przeglądanie tego syfu?
forum zmierza w złym kierunku :<

Użytkownik Mina edytował ten post 18 listopad 2009 - 14:27

ciepło dzisiaj...

#1196 Mina

• Prezio

• 10327 postów
Napisano 18 listopad 2009 - 23:09

tak na marginesie: adminom odpowiedzialnym za postawienie portalu na nogi gratulujemy faktu, że od jakoś 6 miesięcy nie ma na forum regulaminu do wglądu :P
ciepło dzisiaj...

#1197 Jean

• LAPD officer

• 13961 postów
  • Rok:apl. radcowska
  • Zajęcie:terroryzm międzynarodowy, broń palna, materiały wybuchowe, techniki walki miejskiej, sztuki walki

Napisano 18 listopad 2009 - 23:15

Cytat

Jakbym ja miał pisać, co tutaj uważam za żenujące, to pewnie większość prominentnych osób na lexie by się poobrażała.

Wskaż mi proszę te prominentne osoby na lexie, bo większość ludzi, których nazywano forumowym establishmentem nie pisze albo pisze mało. Co zabawne należeli do nich ludzie bardzo zróżnicowani, ale głównie skład establishmentu składał się z tych, których akurat płakusiający o owym establishmencie nie lubił.

Deevs: Jesteś najgorszym ukrywającym się zakładaczem drugiego konta od czasu, gdy wara2003 po zbanowaniu go założył konto wara2008.

Co do tematu: jak coś narusza przepisy KK to nie może się znajdywać na forum i tyle. Nie wiem, co prawo mówi an temat miksowania szczurów, ale pewne kwestie są wyjaśnione dostatecznie dokładnie.

Cytat

Oj, no ciężko jest argumentować w obronie takiego tematu <_<
Doceń kunszt chociaż ^_^

Jeżeli to miało być przyjazne zagadanie do osoby stojącej po drugiej w stronie w dyskusji, to mam je gdzieś.
Jak miało być zabawne, to nie było.
Jak mądre, to też nie.
Dołączona grafika
Szukając uczuć w jego twarzy/ Zamiast go zabić z zimną krwią.
Zamiast zacisnąć drut na szyi (...)/ Chcę słyszeć, jak przed śmiercią wyje

#1198 Matheus

• Prezio

• PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8976 postów
  • Rok:apl. adwokacka
  • Zajęcie:ambitne, niezależne kino erotyczne

Napisano 18 listopad 2009 - 23:21

Popieram minę w 100%

Temat raport in jest żałosny, żałosny nie tylko poziomem 'dowcipu' osób wrzucających tam dziwaczne obrazki, ale i różnymi (można powiedzieć wulgarnymi) obrazkami.
jeżeli forum toleruje tak żenujący poziom, to do takiego samego poziomu się sprowadza.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych