Skocz do zawartości

Piękny Język Szekspira

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 peregrinus

• Leszcz

• 6 postów
  • Rok:dziekanka
Napisano 18 grudzień 2005 - 14:37

Witam.

Czy tak powinno być? Forum działa u mnie w angielskiej wersji językowej, pal licho różne opcje, tyle, że nie wyświetla jakichkolwiek polskich znaków, miast nich przeróżne krzaczki przez co znakomita wiekszość postów staje się nieczytelna, i dzieje się to zarówno na IE jak i na Firefox'ie.

Druga sprawa to aktualizacja danych, o które nagabywał admin w mailu, otoz w polu edycji profilu nie zauważyłem stosownych opcji zatem prosze o wskazowke jak tego dokonać, bo nie jest tak, żebym nie chcial tego zrobić.

Pozdrawiam

#2 Michal C.

• Mike

• 352 postów
  • Rok:doktorant
Napisano 18 grudzień 2005 - 14:47

W edycji profilu prosze sobie przestawic jezyk na polski:) problemy z polskimi znakami rozwiaza sie automatycznie :)

#3 Raszty

• pWnzr

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 3095 postów
  • Rok:III

Napisano 18 grudzień 2005 - 16:41

Michale wiem ze nie o tym byl watek ale jest kilka tematow z roznymi krzaczkami ;) chyba z okresu jak przenosiliscie forum :P

#4 gagamel

• Salonowiec

• 1198 postów
  • Uczelnia:Uniwersytet Jagielloński
  • Rok:absolwent
Napisano 18 grudzień 2005 - 17:14

Cytat

Witam.

Czy tak powinno być? Forum działa u mnie w angielskiej wersji językowej, pal licho różne opcje, tyle, że nie wyświetla jakichkolwiek polskich znaków, miast nich przeróżne krzaczki przez co znakomita wiekszość postów staje się nieczytelna, i dzieje się to zarówno na IE jak i na Firefox'ie.

Druga sprawa to aktualizacja danych, o które nagabywał admin w mailu, otoz w polu edycji profilu nie zauważyłem stosownych opcji zatem prosze o wskazowke jak tego dokonać, bo nie jest tak, żebym nie chcial tego zrobić.  
Pozdrawiam

Czy juz wszystko dziala? ;]

Cytat

Michale wiem ze nie o tym byl watek ale jest kilka tematow z roznymi krzaczkami  chyba z okresu jak przenosiliscie forum

Owszem. Kwestia edycji.
Dołączona grafika

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych