- Strona główna
- Blogi
- Forum
- Materiały
- Galerie
- Kariera
- Stancja
- Kontakt
Konto na lex.edu.pl
Rozpoczęty przez , 22 gru 2005 14:46
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 grudzień 2005 - 14:46
Założyłem jakiś czas temu (chyba zaraz po instalacji skryptów forum, jak jeszcze działało "stare") konto na forum. W tej chwili okazuje się, że hasło nie działa, nie da się wysłać do mnie nowego (niby działa, a mail nie dochodzi) i w dodatku nie mogę założyć innego konta na ten sam adres email. A różne powiadomienia z forum przychodzą. Co robić?
Napisano 02 marzec 2006 - 10:24
tak, ja założyłem Panie Gagamel, miało być spoko, a tu dalej kicha
Teraz z kolei mam skonfigurować Outlooka zgodnie z instrukcją, jaka mi się wyświetla... Wszystko OK, tylko że mam wszystko tak ustawione, a i tak są jakieś problemy z uwierzytelnianiam i dalej się męcze z onetem zamiast z lexem
Teraz z kolei mam skonfigurować Outlooka zgodnie z instrukcją, jaka mi się wyświetla... Wszystko OK, tylko że mam wszystko tak ustawione, a i tak są jakieś problemy z uwierzytelnianiam i dalej się męcze z onetem zamiast z lexem
Napisano 02 marzec 2006 - 13:57
Cytat
tak, ja założyłem Panie Gagamel, miało być spoko, a tu dalej kicha
Teraz z kolei mam skonfigurować Outlooka zgodnie z instrukcją, jaka mi się wyświetla... Wszystko OK, tylko że mam wszystko tak ustawione, a i tak są jakieś problemy z uwierzytelnianiam i dalej się męcze z onetem zamiast z lexem![:]](http://forum.lex.edu.pl/public/style_emoticons/default/icon_splash_new.gif)
Nie wiem czy jestem jakiś dziwny, ale nic z tego nie rozumiem. Ludzie, piszcie konkrety!
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Dodaj odpowiedź