w ciagu tygodnia narabano mi 4 ostrzezenia, z czego 2 nie wiem nawet za co, 1 za pochwalenie sie ocena z egzaminu (ze niby post bez tresci, pf, znajde Wam tysiac piecset sto siedemset takich samych w ktorych ktos pisze cos w stylu "jeee, zdalem" albo "hurra, piatka, ide pic!") a jeden zupelnie idiotyczny za napisanie Madusi w ktoryms watku, jako odpowiedz na posta o tym ze jest glodna, ze moge jej przywiezc kielbaski spod hali.
Jesli juz ktos mi ma dawac warny, to niech mi wysle info dot. tego, zebym sie zaznajomil z postem i mial chco szanse przyznania mu racji. Tak to nawet nie mam szansy spojrzenia na swe stare posty i ujrzenia bledow popelnionych w mym nedznym zywocie.
Dodac tez nalezy ze 3 z nich dostalem w ciagu jednej doby - kurawa, faktycznie, latwiej sie wysilic piszac uzasadnienie warna (zwlaszcza odwazniacko pod szyldem redakcji) niz juz nawet dupnac na forum posta 'ej, koniec spamu bo poleca warny'
Dodatkowo dodam, iz nie zmienilem stylu swego pisania, wciaz jestem najsympatyczniejszym forumowiczem offline i przeprowadzam staruszki przez jezdnie.
W sumie to mi kolo ptaszka lata ilosc warnow, ale albo komus sie mega wyostrzylo, albo zmienil sie diametralnie regulamin forum, albo ktos po prostu w nieudolny sposob chce zwrocic na siebie moja uwage (jesli tak to moj nr gg 3889164, naprawde nie gryze, zapraszam).
Slowem - robi mi sie smutno bo zawsze przykladalem wage do tego aby me posty mialy jakas tam zawartosc merytoryczna, nie mam 6k postow jak niektorzy a ide o zaklad ze posty jednolinijkowe stanowia mniej niz 1/4 z moich 'dziel' (a te 1linijkowe sa i tak lepsze niz Wasze dluzsze, hehe)
Ja Was naprawde wszystkich lubie, i nawet jesli sie okaze ze to moj misiu pysiu bsod albo jakis inny koffany moderator ryba wali mi te warny, to nie bede mial urazy. no ale chcialbym wiedziec, bo a nuz to na przyklad zaowalowany sposob podrywu ze strony jeana albo kogos tam i trzeba spier***ac gdzie pieprz rosnie. a tak. takie beznamietne 'redakcja'...smutna sprawa.
Tak wiec postuluje:
a) albo informowanie userow o ostrzezeniach - i nie kasowanie od razu ukaranych postow, albo nie wiem, wyslanie ich na maila
b) albo zluzowanie posladow ze strony niektorych bo sranie ogniem grozi powaznymi konsekwencjami z osmoleniem rzyci wlacznie :<
Dodatkowo poprosilbym o zwiekszenie mi limitu miejsca na sygnaturke cobym znow mogl ubarwiac to forum swymi sesyjnymi sygnaturkami.
no. to tyle z mojej strony, z gory usprawiedliwiam sie ze jestem delikatnie po spozyciu ale wojtas pewno sie ze mna zgodzi a to juz wiele.
pozdrowienia dla calej redakcji, dla tego anonimowego iksa/iksy co mi wali warny takze
Wasz Knedel.
ps. nie trzeba dlugo bylo czekac. Wolnosc prowadzi forumowiczow na barykady.
x2:13:08
pysiek
x 2:13:14
ale tych szmaciarzy z konca sobie zmien
x 2:13:20
bo pod styl nupowy podchodzisz:<
x 2:13:24
a tak to zgadzam sie całkowicie:)
Użytkownik eyeoftheneedle edytował ten post 02 luty 2008 - 02:14

Dodaj odpowiedź