jean napisał:
Dziękować można na priva. Jak ktoś będzie za miesiąć czytał temat, to będzie miał głęboko gdzieś podziękowania, adresy e-mail itd., a będzie szukał np. pytań.
a ja nie mogę mieć go gdzieś, tak?;] mnie nigdy nie przeszkadzały podziękowania jak i różne, mniej lub bardziej luźne dyskusje okołoprzedmiotowe, czy też wymiana wrażeń. posty muszą być tylko skierowanymi do przyszłej, bliżej nieokreślonej grupy czytaczy, suchymi, wyselekcjonowanymi informacjami? wszystko się kręci wokół potencjalnych czytaczy;p
Ryba napisał:
Jak ktoś ma z tym tak wielki psychiczny problem - polecam zgłaszanie sie do adminów.
no chyba tak zrobię;p
Madusia napisał:
ja tylko dodam, że to porządkowanie cieszy, bo naprawdę chwilami spamu jest dużo
e, czy ja wiem;p
lagattanera napisał:
włączenie liczników w tematach spamerskich, a wyłączenie ich w tematach merytorycznych ograniczyłoby ilość spamu gdzie nie trzeba-wilk syty i owca cała
wierzyć mi się nie chce, że ktoś pisze jakieś bzdury w merytorycznych tylko po to żeby mu licznik skoczył. jak ktoś ma ochotę napisać głupotę, to ją po prostu napisze;p
a fakt wyłączenia liczników w na każdy temat, nie spowodował różnicy tzn. spadku w ilości pisanych postów w tym dziale, czy też wzmożenie tych głupich w merytorycznych. a przynajmniej ja się nie spotkałam;p
Użytkownik kinga. edytował ten post 20 luty 2008 - 04:45