Skocz do zawartości

Komu sie nudzi?

65 odpowiedzi w tym temacie

#61 Loginus

• Prezio

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 1915 postów
  • Uczelnia:Uniwersytet Jagielloński
  • Rok:spoza WPiA
Napisano 22 luty 2008 - 20:18

Hmmm... proponuję zalegalizowac tematy spamerskie w działach merytorycznych i będzie ok. Świetny przykład dała wczoraj Agaciura, przemyślałem sprawę i stwierdziłem, że to świetny pomysł. Jutro otwieram 2 tematy spamerskie: 1. o PHP a 2. o HPiPP :P

Wyświetl postUżytkownik Szczypion dnia 22 Feb 2008, 17:09 napisał

*ironia to nie odmiana aronii, a sarkazm to nie choroba weneryczna*

Użytkownik Loginus edytował ten post 22 luty 2008 - 20:20

#62 supernova

• Prezio

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2471 postów
  • Rok:IV
  • Zajęcie:Krzyż Południa, cuda Wschodu, Śniegi Północy, prerie Dzikiego Zachodu(...) Błyszczące plamki pierwszych kropli deszczu. Słońce. Chleb i wino. Podskakiwanie na jednej nodze. Wielkanoc. Żyłki na liściach. Falująca trawka. Barwy kamieni. Kamienie na dnie strumienia. Biały obrus schnący na wietrze. Niedzielny spokój. Horyzont. Światło pokoju w ogrodzie. Nocny lot. Jazda na rowerze bez trzymania. Ojciec, matka. Piękny nieznajomy. Mąż, dziecko...

Napisano 22 luty 2008 - 20:27

Cytat

O co chodzi? Nie czaje. Nic nie zmienialem, z reszta byloby to wypunktowane na dole posta, ze "ten post edytowal Szczypion o takiej a takiej godzinie".

Możesz teraz wmawiać tym co nie widzieli. :) Mnie tak łatwo nie wkręcisz. :)

Cytat

Nie pytalem sie, komu to przeszkadzalo, bo guzik mnie to obchodzi.

A jednak wtedy Cię to obchodziło. :)

Cytat

*edytowanie i widzimy na dole takie szprytne cos, nie?"

Nie zawsze. :)

Cytat

Tak, każda edycja posta przez użytkownika jest zaznaczona.

Nie zawsze. :)

Cytat

Czyli, Supernova, oczekuje przeprosin. A ten koles pode mna po prostu nie umie czytac.

Nie latwiej sobie domniemac czegos, co nie stawia mnie choc raz w swietle czarnego charaktera?

Oj, ale dlaczego zaraz czarny charakter? Ja tez czasem edytuję posty, a właściwie to zapewne usunąłeś starego posta i wpisałeś nieco zmodyfikowanego nowego. Taka mała sztuczka, c,nie :)

Cytat

Posta przed zmianą widzialam

Ciekawe, że Lagattanera też zauważyła zmiane posta! :)

C'est la vie!

#63 nicolas

• Salonowiec

• PipPipPipPipPipPip
  • 1196 postów
  • Rok:II
Napisano 22 luty 2008 - 20:36

Komu się nudzi? Mi :cluebat:
tylkoWISŁA

#64 karola10

• Prezio

• PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7965 postów
  • Rok:absolwent
Napisano 22 luty 2008 - 20:39

I sie wyjaśniło ;)

A swoją drogą całkiem niewinne posty lecą. Chociaż ja nie narzekam, bo mi jakieś 5 czy 6 tylko poleciało.
Dołączona grafika
Sadystka, lubi swoj? prac?.
http://change.menelgame.pl/change_please/8230573/
Pfffffff!

#65 supernova

• Prezio

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2471 postów
  • Rok:IV
  • Zajęcie:Krzyż Południa, cuda Wschodu, Śniegi Północy, prerie Dzikiego Zachodu(...) Błyszczące plamki pierwszych kropli deszczu. Słońce. Chleb i wino. Podskakiwanie na jednej nodze. Wielkanoc. Żyłki na liściach. Falująca trawka. Barwy kamieni. Kamienie na dnie strumienia. Biały obrus schnący na wietrze. Niedzielny spokój. Horyzont. Światło pokoju w ogrodzie. Nocny lot. Jazda na rowerze bez trzymania. Ojciec, matka. Piękny nieznajomy. Mąż, dziecko...

Napisano 22 luty 2008 - 20:43

To zamiast niewinnych postów możecie usunąć temat "Tu możecie sobie pospamować". Niby już zamknięty, ale po co ma zajmować miejsce :P
A wogóle temat bez większego sensu, nie wiem czy miał ukazać dobrą dłoń modów zezwalających na spam, ale rozumiem chwila słabości...

Cytat

Komu się nudzi? Mi

Dziękujemy za wyjaśnienie.
Ale ja i tak się będę trzymac swojej wersji wysoki sądzie.

C'est la vie!

#66 Jean

• LAPD officer

• 13961 postów
  • Rok:apl. radcowska
  • Zajęcie:terroryzm międzynarodowy, broń palna, materiały wybuchowe, techniki walki miejskiej, sztuki walki

Napisano 22 luty 2008 - 21:29

Cytat

Dzis Twoj post, jutro Twoj samochod. Nie ma miejsca na kompromis z totalitaryzmem!

Tobie od razu wytniemy nerki, Szczypion.

bsod napisał:

gaishu, przywrocilem Twoje posty.

Jak już się chwalimy, to któryś mod połączył to o czym czesław pisał, że nie było połączone.

Longinus napisał:

proponuję zalegalizowac tematy spamerskie w działach merytorycznych i będzie ok. Świetny przykład dała wczoraj Agaciura, przemyślałem sprawę i stwierdziłem, że to świetny pomysł. Jutro otwieram 2 tematy spamerskie: 1. o PHP a 2. o HPiPP

Zgadzam się. Jeden przypięty oficjalny temat do chwalenia się ocenami, rozkminiania, czy się przyjdzie na egzamin, ślinienia z powodu tyłka doktora Blajera lub pozostawiania pożegnań przed samobójstwem wywołanym dowiedzeniem się o tym, ze doktor Kubas ma kogoś.
Dołączona grafika
Szukając uczuć w jego twarzy/ Zamiast go zabić z zimną krwią.
Zamiast zacisnąć drut na szyi (...)/ Chcę słyszeć, jak przed śmiercią wyje

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych