- Strona główna
- Blogi
- Forum
- Materiały
- Galerie
- Kariera
- Stancja
- Kontakt
Temat o inwigilacji
Rozpoczęty przez _użytkownik usunięty_, 28 mar 2008 14:40
11 odpowiedzi w tym temacie
#1 _użytkownik usunięty_
Napisano 28 marzec 2008 - 14:40
Ktory pkt regulaminu naruszyl, ze go zamknieto?
Napisano 28 marzec 2008 - 19:35
Niestety, administrator nic nie rozumiał, a skoro nie rozumiał to uznał za głupie i niepotrzebne.
Napisano 28 marzec 2008 - 20:40
A wasz pomysł był szczytem dojrzałości. 
(nie, nie mam nic wspólnego z filozofią)
Dan dan dance, then rendez-vous
Olé! This is a pose of victory, lan la lan!
Shake shake shake, let's look for it!
We shouldn't end it with the rhythm of bye-bye.
ビオラ休みの日には, いつもゴロゴロ。
ビオラ休みの日には, いつもゴロゴロ。
Napisano 28 marzec 2008 - 20:59
Użytkownik altowiolistka dnia 28 Mar 2008, 20:40 napisał
A wasz pomysł był szczytem dojrzałości. 
Tu nie chodzi o dojrzałość ale o granice ingerencji w wolność wypowiedzi. Nawet jeśli wypowiedź była zakodowana
Viva la liberte słowa
Napisano 28 marzec 2008 - 23:06
Obiecuję na przyszłość, że się postaram.
Dan dan dance, then rendez-vous
ビオラ休みの日には, いつもゴロゴロ。
ビオラ休みの日には, いつもゴロゴロ。
Napisano 29 marzec 2008 - 01:39
Cytat
3. Należy starać się pisać poprawną polszczyzną, stosując znaki interpunkcyjne oraz zasady polskiej ortografii, wyjątkiem jest brak stosowania polskich znaków diakrytycznych co jest dozwolone w internetowej etykiecie.

Szukając uczuć w jego twarzy/ Zamiast go zabić z zimną krwią.
Zamiast zacisnąć drut na szyi (...)/ Chcę słyszeć, jak przed śmiercią wyje
Napisano 29 marzec 2008 - 11:45
Jean, a czy po zdekodowowaniu ich postów można doszukać się błędów, które godzą w poprawną polszczyzne, niestosowanie, polskiej ortografii, itp.
rozumiem jakby Szczypion pisał do Popskiego zakodowaną wiadomość, że "i ftedy jak ósłyszyrz zgżyanie to wyjciemy za gury".
ale sądze, że Szczypion takich rzeczy nie robi.
nadto ośmielę się stwierdzić, żę jeżeli np. wojas (lub inny piszący w tym temacie) poczułby się urażony treścią postów w tym temacie (czy to niechlujne/ czy to wulgarne), to z pewnością poinformowałby o tym moderatorów używając opcji raportów.
istnienie tego tematu ma także bardzo duże znaczenie rozwojowe dla użytkowników forum, ponieważ niektórych - np. mnie - bardzo ciekawi co sobie tam piszą, więc mogę spędzać czas na igraszkach logicznych doszukując się klucza do odkodowania tych posów.
rozumiem jakby Szczypion pisał do Popskiego zakodowaną wiadomość, że "i ftedy jak ósłyszyrz zgżyanie to wyjciemy za gury".
ale sądze, że Szczypion takich rzeczy nie robi.
nadto ośmielę się stwierdzić, żę jeżeli np. wojas (lub inny piszący w tym temacie) poczułby się urażony treścią postów w tym temacie (czy to niechlujne/ czy to wulgarne), to z pewnością poinformowałby o tym moderatorów używając opcji raportów.
istnienie tego tematu ma także bardzo duże znaczenie rozwojowe dla użytkowników forum, ponieważ niektórych - np. mnie - bardzo ciekawi co sobie tam piszą, więc mogę spędzać czas na igraszkach logicznych doszukując się klucza do odkodowania tych posów.
Napisano 29 marzec 2008 - 14:06
Użytkownik maat dnia 29 Mar 2008, 11:45 napisał
Po Twym poście czuję się jeszcze bardziej przekonany.
Viva la liberte słowa
#10 _użytkownik usunięty_
Napisano 29 marzec 2008 - 14:19
Skoro nie narusza tenze temat zadnego pktu regulaminu prosze o jego niezwloczne ponowne otwarcie.
Szyfr wymyslilem na Iszym roku. Dla podpowiedzi dodam:
"Kazdy z was to posiada, ale tylko ja mam fajna. ;<"
;<
Szyfr wymyslilem na Iszym roku. Dla podpowiedzi dodam:
"Kazdy z was to posiada, ale tylko ja mam fajna. ;<"
;<
Napisano 29 marzec 2008 - 16:52
Cytat
Jean, a czy po zdekodowowaniu ich postów można doszukać się błędów, które godzą w poprawną polszczyzne, niestosowanie, polskiej ortografii, itp.
Cytat
polszczyzną,

Szukając uczuć w jego twarzy/ Zamiast go zabić z zimną krwią.
Zamiast zacisnąć drut na szyi (...)/ Chcę słyszeć, jak przed śmiercią wyje
Napisano 29 marzec 2008 - 16:55
Kpiny Jeana doskonale obrazują lekceważenie moderatorów tego istotnego problemu.
Zróbmy demonstrację.
Zróbmy demonstrację.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty