Skocz do zawartości

Obnizenie poziomu ostrzezen

25 odpowiedzi w tym temacie

#21 Sharx

• Prezio

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 1881 postów
  • Rok:absolwent
Napisano 28 październik 2008 - 11:06

Wyświetl postUżytkownik Jean dnia 28 Oct 2008, 09:18 napisał

Nie napiszesz, że tępienie Szczypiona to przejaw kolesiostwa? Naprawdę?

Napiszę, że gdyby nie było kolesiostwa, i gdyby też w nicku nie było "szczypion" a np endiczek czy inny nuup to już dawno byłby ban :]

ale...

Wyświetl postUżytkownik Szczypion dnia 28 Oct 2008, 10:36 napisał

Sharx napisał:

Szczypion, po prostu nie pasujesz do tego towarzystwa - twój wielki koniec na tym forum zbliża się równie wielkimi krokami icon_splash_new.gif

Skoro tak twierdzisz, Sharx.

.... Muszę przyznać, że robisz postępy Szczypionie i twoje posty są coraz mniej chamskie, pilnujesz się, tak więc myślę, że wrzucisz jeszcze parę orzeczeń z jakiegoś przedmiotu i będzie ok

Użytkownik Sharx edytował ten post 28 październik 2008 - 11:08

#22 Jean

• LAPD officer

• 13961 postów
  • Rok:apl. radcowska
  • Zajęcie:terroryzm międzynarodowy, broń palna, materiały wybuchowe, techniki walki miejskiej, sztuki walki

Napisano 28 październik 2008 - 11:26

Cytat

Ale widze, ze nie chcesz skonczyc, tak wiec ja to zakoncze i nie odezwe sie na kolejny post.

Chciałem napisac jeszcze, że imiesłów to część mowy, a nie reguła języka i coś jeszcze, ale po tym to się po prostu obraziłem. Teraz już nic, nawet najważniejsza reguła mojego dorosłego życia, czyli:
Dołączona grafika
mnie nie ratuje i musze wrócić do pracy.
Dzięki k888a wielce.

Cytat

Napiszę, że gdyby nie było kolesiostwa, i gdyby też w nicku nie było "szczypion" a np endiczek czy inny nuup to już dawno byłby ban

No Szczypion na razie jeszcze nie obrzucił nas k***mi i nie zwyzywał od debili, ani nie groził nikomu, że będzie liczył krople jego krwi. Ale oczywiście całkowicie racji Twoje zdanie pozbawione nie jest.
Zauważ jednak, że nawet wara dostał od redakcji szansę (o którą sam wyprosiłem :sciana: :sciana: i to nawet więcej niż raz (łupaszko był dość długo tolerowany).
Dołączona grafika
Szukając uczuć w jego twarzy/ Zamiast go zabić z zimną krwią.
Zamiast zacisnąć drut na szyi (...)/ Chcę słyszeć, jak przed śmiercią wyje

#23 Sharx

• Prezio

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 1881 postów
Napisano 28 październik 2008 - 11:32

Wyświetl postUżytkownik Jean dnia 28 Oct 2008, 11:26 napisał

No Szczypion na razie jeszcze nie obrzucił nas k***mi i nie zwyzywał od debili, ani nie groził nikomu, że będzie liczył krople jego krwi. Ale oczywiście całkowicie racji Twoje zdanie pozbawione nie jest.

No wlasnie Was. Ale użytkownikow bardzo czesto, mysle, ze moze nie tak drastycznie jak opisales, ale chamsko bardzo czesto. Jezeli zapytasz ludzi, ktorzy nie pisza na forum o powod dlaczego wlasnie tego nie robią, to obok tego, ze nie maja na to czasu i costam jeszcze mowia wlasnie, ze niektorzy ludzie sa tutaj... hm... "dziwni"? W sensie głównie niemili. Nie wiem czy się z tym spotkałeś już Jean, no ale ja tak usłyszałem już niejeden raz.

#24 _użytkownik usunięty_

Napisano 28 październik 2008 - 11:35

Szczypjor, chamskie nasienie Ty! Przez Ciebie maleje populacja użytkowników forum. Wstydziłbyś się. 8|

#25 Nicola

• Prezio

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2976 postów
Napisano 28 październik 2008 - 11:47

Wyświetl postUżytkownik Sharx dnia 28 Oct 2008, 11:32 napisał

Wyświetl postUżytkownik Jean dnia 28 Oct 2008, 11:26 napisał

No wlasnie Was. Ale użytkownikow bardzo czesto, mysle, ze moze nie tak drastycznie jak opisales, ale chamsko bardzo czesto. Jezeli zapytasz ludzi, ktorzy nie pisza na forum o powod dlaczego wlasnie tego nie robią, to obok tego, ze nie maja na to czasu i costam jeszcze mowia wlasnie, ze niektorzy ludzie sa tutaj... hm... "dziwni"? W sensie głównie niemili. Nie wiem czy się z tym spotkałeś już Jean, no ale ja tak usłyszałem już niejeden raz.

No ja też tego wielokrotnie doświadczyłam, ale nie poddaję się i piszę dalej =/.
jestem wredna i dobrze mi z tym =] czlonkini Rady Nadzorczej UZ

#26 Jean

• LAPD officer

• 13961 postów
  • Rok:apl. radcowska
  • Zajęcie:terroryzm międzynarodowy, broń palna, materiały wybuchowe, techniki walki miejskiej, sztuki walki

Napisano 28 październik 2008 - 11:56

Cytat

Ale użytkownikow bardzo czesto, mysle, ze moze nie tak drastycznie jak opisales, ale chamsko bardzo czesto.

No własnie, problem jest jednak w tym jak oddzielić złośliwość/okazywanie swojej rzekomej wyższości intelektualnej nad interlokutorem od chamstwa. Wara i endiczek, tolerowani każdy stosunkowo naprawdę długo, dali nam podstawę do wywalenia właśnie przechodząc na argumenty "mięsne", bo obrzucanie kogoś wulgaryzmami jest sprzeczne z netykieta ewidentnie i o ile z kontekstu nie wynika, że ma to być żart i osoby obrzuconej to nie rusza, to nie ma możliwości do kłócenia się o to, czy przypadkiem nie była to jednak tylko ostra ocena a nie zwyczajne chamstwo.
Ja tam się przyzwyczaiłem trochę po prostu.

Cytat

niektorzy ludzie sa tutaj... hm... "dziwni"? W sensie głównie niemili. Nie wiem czy się z tym spotkałeś już Jean, no ale ja tak usłyszałem już niejeden raz.

Osobiście się nie spotkałem, ale wierze, że to możliwe.

A w ogóle, to groził Ci już ktoś na forum zastrzeleniem? Nie? To znaczy, że jeszcze nie miałeś tak najgorzej :-P
Dołączona grafika
Szukając uczuć w jego twarzy/ Zamiast go zabić z zimną krwią.
Zamiast zacisnąć drut na szyi (...)/ Chcę słyszeć, jak przed śmiercią wyje

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych