- Strona główna
- Blogi
- Forum
- Materiały
- Galerie
- Kariera
- Stancja
- Kontakt
Reklamy
Rozpoczęty przez _użytkownik usunięty_, 16 gru 2008 18:12
27 odpowiedzi w tym temacie
#1 _użytkownik usunięty_
Napisano 16 grudzień 2008 - 18:12
Czy uzytkownicy forum sa skazani na mega-irytujace reklamy a'la wp.pl?
Czy administratorzy, jesli juz musza trzepac na nas kase, to czy przynajmniej moga nam pozwolic na to, by sie nie pieprzyc z mikro guzikiem "X", ktory zjezdza na dol, gdy sie probuje w niego kliknac?
W sumie to nie spodziewalem sie, ze do tego dojdzie... :| Wielki smuteczek dla adminow.
Czy administratorzy, jesli juz musza trzepac na nas kase, to czy przynajmniej moga nam pozwolic na to, by sie nie pieprzyc z mikro guzikiem "X", ktory zjezdza na dol, gdy sie probuje w niego kliknac?
W sumie to nie spodziewalem sie, ze do tego dojdzie... :| Wielki smuteczek dla adminow.
#3 _użytkownik usunięty_
Napisano 16 grudzień 2008 - 18:20
Nie mozna zablokowac sobie oskryptowanego zjezdzajacego w dol elementu grafiki.
A przynajmniej ja tego nie umiem. Poza tym nie uwazam, zeby byla to recepta na fakt, ze sie nas komercjalizuje. Gdy akceptowalem regulamin forum nie bylo w nim nic o zadnej fundacji, ale to juz pomine. :|
A przynajmniej ja tego nie umiem. Poza tym nie uwazam, zeby byla to recepta na fakt, ze sie nas komercjalizuje. Gdy akceptowalem regulamin forum nie bylo w nim nic o zadnej fundacji, ale to juz pomine. :|
Napisano 16 grudzień 2008 - 20:14
Drogi Szczypionie - zaakceptowałeś nowy regulamin. O jego zmianie zostałeś poinformowany mailowo. A jeśli chodzi o trzepania kasy - to mamy inne źródła dochodów. Z reklam czy też działalności gospodarczej nie trafia do nas ani złotówka - wszystko wydajemy na cele statutowe z czego jesteśmy skrupulatnie rozliczani przez urząd skarbowy
mp@lex.edu.pl
Naczelny Cenzor Forum
Naczelny Cenzor Forum
#6 _użytkownik usunięty_
Napisano 17 grudzień 2008 - 09:06
Alez najdrozszy mp, na co te pieniazki ida zupelnie mnie nie interesuje.
Interesuje mnie to, ze za kazdym razem spedzam 5 sekund mojego zycia probujac wcisnac guzik, ktory ewidentnie nie chce zostac wcisniety.
Cegielka do cegielki i pewnie przez te reklamy nie bede mogl powiedziec "Zegnaj" rodzinie na lozu smierci.
A tak na serio - moj stary mejl juz nie istnieje od okolo roku. Co teraz? Ciekawa cywilistyczna rozkmina, nie uwazasz?
Interesuje mnie to, ze za kazdym razem spedzam 5 sekund mojego zycia probujac wcisnac guzik, ktory ewidentnie nie chce zostac wcisniety.
Cegielka do cegielki i pewnie przez te reklamy nie bede mogl powiedziec "Zegnaj" rodzinie na lozu smierci.
A tak na serio - moj stary mejl juz nie istnieje od okolo roku. Co teraz? Ciekawa cywilistyczna rozkmina, nie uwazasz?
#10 _użytkownik usunięty_
Napisano 17 grudzień 2008 - 09:18
Podejrzewam, ze ma na to wplyw fakt, ze nie dziala mi opcja automatycznego logowania (reinstal Firefoxa nie pomogl nawet, to samo pod IE). Niemniej obawiam sie tendencji - predzej czy pozniej reklamy sie pojawia w kazdym aspekcie forumowej dzialalnosci.
#16 _użytkownik usunięty_
Napisano 17 grudzień 2008 - 09:24
Zbychu: gdybym sie postaral znalazlbym sobie jakas uniwersalna blokowarke. Problem polega na tym, ze pewnie wtedy admini znajda sobie skrypt, ktorego ta blokowarka nie obsluguje. I tak w kolko.
Jesli mamy cos przerwac, to przerwac to tu i teraz - wg czystych i transparentnych zasad.
Irytuje mnie mysl, ze moje silowanie sie z guziczkiem przysparza tam komus grosika. Jestem sklonny dac fundacji 5 zl, byleby sie ode mnie odczepila.
Jesli mamy cos przerwac, to przerwac to tu i teraz - wg czystych i transparentnych zasad.
Irytuje mnie mysl, ze moje silowanie sie z guziczkiem przysparza tam komus grosika. Jestem sklonny dac fundacji 5 zl, byleby sie ode mnie odczepila.
Napisano 17 grudzień 2008 - 09:36

Napisano 17 grudzień 2008 - 15:00
ależ to Twój interes aby nas powiadomić o jego zmianie - zauważ proszę, iż brak aktualizacji adresu email spowoduje, że nie będzie możliwy reset hasła. Poza tym, było gdzieś orzeczenie SN o skutkach niepoinformowania drugiej strony umowy o zmianie adresu do doręczeń oświadczeń woli. zapis dot. dostarczenia regulaminu na adres poczty elektronicznej podany podczas rejestracji znajdował się w poprzednio obowiązującym regulaminie. nie możesz zasłaniać się brakiem wiedzy o tamtym zapisie.
a wracając do reklam - nie widze natłoku na forum. mogło ich być więcej a celowo ograniczyliśmy ich liczbę do minimum, tak samo jak liczbe maillingow
a wracając do reklam - nie widze natłoku na forum. mogło ich być więcej a celowo ograniczyliśmy ich liczbę do minimum, tak samo jak liczbe maillingow
mp@lex.edu.pl
Naczelny Cenzor Forum
Naczelny Cenzor Forum
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Dodaj odpowiedź