Skocz do zawartości


przekierowanie


1 odpowiedź w tym temacie

#1 peter

  • Lobbysta

  • PipPipPipPipPip
  • 327 postów
  • Rok:V
  • Płeć:

Napisano 16 marzec 2009 - 15:02

hej.

Chce zapytać czy ktoś ma podobną sytuację do mnie:

Kiedy włączam nasze forum to następuje jednoczesne otwarcie drugiego okna/karty ze stroną o nr IP: 212.160.67.151. Pojawiają sie na niej zwykle reklamy, ale też i serwis piłkarski dziennik oraz portal praca.pl. Nie wiem czy jest to wykorzystywanie luki w systemie i prowadzenie do jakiejs strony z wirusami czy cos innego. Chcialem zablokowac ten adres w antyvirusie, ale dalej sie wlacza. Jest to wkurzajace bo spowalnia otwieranie sie kart w przegladarce, zwykle otwiera sie jedna ale raz sie zdarzylo ze sie otwieraly bez opamietania.

I jeszcze jedno: ten problem dotyczy tylko otwierania naszego forum, wiec nie wiem moze na serwerze jest jakis blad ??

#2 mp

  • Admin

  • 1671 postów
  • Rok:apl. radcowska
  • Płeć:
  • Zajęcie:prawo cywilne, prawo internetu :) webdesigning, photoshop

Napisano 17 marzec 2009 - 10:07

nie - to nie jest błąd. ale to okno nie powinno otwierać się za każdym razem
mp@lex.edu.pl

Naczelny Cenzor Forum
Dołączona grafika




Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych