- Strona główna
- Blogi
- Forum
- Materiały
- Galerie
- Kariera
- Stancja
- Kontakt
przeczytane wiadomości
Rozpoczęty przez stpn597, 18 sie 2009 23:15
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18 sierpień 2009 - 23:15
Witam.
Proszę o pomoc, gdyż to forum jest zbudowane w sposób bardzo dziwny. Chodzi o to, że jak jakiś temat przeczytam, a później ponownie na niego wejdę, ładuje mi się pierwsza strona tego tematu, a nie strona, na której skończyłem czytać. Nie zawsze pamiętam, gdzie skończyłem czytać i utrudnia mi to korzystanie z forum.
Pzdr
Proszę o pomoc, gdyż to forum jest zbudowane w sposób bardzo dziwny. Chodzi o to, że jak jakiś temat przeczytam, a później ponownie na niego wejdę, ładuje mi się pierwsza strona tego tematu, a nie strona, na której skończyłem czytać. Nie zawsze pamiętam, gdzie skończyłem czytać i utrudnia mi to korzystanie z forum.
Pzdr
Napisano 18 sierpień 2009 - 23:16
czerwony kwadracik
Napisano 18 sierpień 2009 - 23:17
Klikaj nie w temat- niebieski napis, a w pomarańczowy kwadrat obok- przenosi do ostastniej przeczytanej strony tematu 
edit: nie mówcie, że on jest czerwony, znów sobie wkręcę, że czas zrobić badania na daltonizm :<
edit: nie mówcie, że on jest czerwony, znów sobie wkręcę, że czas zrobić badania na daltonizm :<
Użytkownik Alastor edytował ten post 18 sierpień 2009 - 23:17
Wyniki szukania:
Brak wyników dla: "wyrak".
Napisano 18 sierpień 2009 - 23:22
pomarańczowy, tak jak i ekri, beżowy, khaki, seledynowy to kolory wymyślone przez kobiety we współpracy z pedalskimi stylistami po to, aby zniszczyć tradycyjny system wartości w którym wiadomo co jest białe, czarne, czerwone i zielone.
A że też dałeś sobie wkręcić fakt istnienia pomarańczowego koloru to tylko źle świadczy o Twojej silnej woli i pewności świata.
A że też dałeś sobie wkręcić fakt istnienia pomarańczowego koloru to tylko źle świadczy o Twojej silnej woli i pewności świata.
Napisano 18 sierpień 2009 - 23:24
Znajomość koloru czerwonego i pomarańczowego pozwala mi na rozróżnienie dobrego soku pomarańczowego od podróbki zwanej czerwoną pomarańczą :<
niebieski kwadracik kieruje do ostatniego w ogóle posta w wątku- tym chyba wyczerpujemy wszystko, co można powiedzieć o przekierowywaniu na forum
niebieski kwadracik kieruje do ostatniego w ogóle posta w wątku- tym chyba wyczerpujemy wszystko, co można powiedzieć o przekierowywaniu na forum
Wyniki szukania:
Brak wyników dla: "wyrak".
Napisano 18 sierpień 2009 - 23:24
a ja klikam zawsze w błękitny "ostatni post", O! \o/
Sprzedam karabin francuski z II wojny światowej. Nieużywany, raz rzucony na ziemię.
Napisano 18 sierpień 2009 - 23:35
On nie jest niebieski, tylko biały!
Napisano 18 sierpień 2009 - 23:38
Wybieram niebieską tabletkę ....
a /l、
゙(゚、 。 7
al、゙ ~ヽ
じしf_, )ノ
゙(゚、 。 7
al、゙ ~ヽ
じしf_, )ノ
Blog Sekcji Prawa Własności Intelektualnej TBSP UJ
Lex w Extranecie dla Linux i Mac Os oraz prostszy sposób na Windowsa :)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty