- Strona główna
- Blogi
- Forum
- Materiały
- Galerie
- Kariera
- Stancja
- Kontakt
Ściana płaczu 2
Rozpoczęty przez bsod, 11 gru 2009 04:59
257 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 grudzień 2009 - 15:14
A co z tymi moimi problemami?
:/
Jeśli zawodnicy chcą mi utrudnić sędziowanie, z przyjemnością utrudnię im grę dwa razy bardziej.
-- Wendy Toms
-- Wendy Toms
Napisano 22 grudzień 2009 - 20:17
no poki co nie udalo mi sie odtworzyc tego problemu, na kilku sprawdzonych komputerach nie ma takich cudow, nikt nie raportowal nigdy podobnych problemow z ipb3 na oficjalnych supportach. potwierdziliscie to na co najmniej dwoch komputerach?
Napisano 22 grudzień 2009 - 20:36
Ja potwierdzam, że mam to samo na dwóch kompach. Jednym w Krakowie i drugim oddalonym od pierwszego o jakieś pół tysiąca kilometrów. Oba na Mozilli 3.5.6.
Jak Mateusz też tak ma, to już 3 stanowiska ;p
Jak Mateusz też tak ma, to już 3 stanowiska ;p
Jeśli zawodnicy chcą mi utrudnić sędziowanie, z przyjemnością utrudnię im grę dwa razy bardziej.
-- Wendy Toms
-- Wendy Toms
Napisano 23 grudzień 2009 - 09:38
Co się stało z materiałami? Gdzie można się do nich dostać?
#127 _użytkownik usunięty_
Napisano 26 grudzień 2009 - 22:59
Gdzie znajde dyskusje o Pa ?????
Napisano 27 grudzień 2009 - 01:02
Kwestia ujawnienia ostrzeżeń postępuje?
Ograniczenie przeglądania postów do ostatnich dwustu ma charakter docelowy?
Jak się tak zastanowić, to paragraf sam w sobie wygląda na niezłe narzędzie tortur... :-)
Napisano 29 grudzień 2009 - 15:27
Bsod: Po 5 latach usuneliscie mi prawie 3 tys. juz postow, zdegradowaliscie mnie i jestem "salonowcem"?;> To sie nie godzi
Niektore rangi powinny zostac przypisane w takim wypadku za zaslugi przy powstawaniu forum, ilosci wczesniejszych postow, bo jak tak dalej pojdzie to za pare lat nie bede mial ani jednego tutaj juz posta i nie bedzie nawet sladu po "przedwiecznych" uzytkownikach, a przypominam, ze bylem zdaje sie 4 od powstania forum! 
P.S. Mielismy sie napic... ;>
P.S. Mielismy sie napic... ;>
People always leave...
Napisano 29 grudzień 2009 - 15:46
Użytkownik Subby dnia 27 grudzień 2009 - 01:02 napisał
Kwestia ujawnienia ostrzeżeń postępuje?
Właśnie! Czy możliwa jest do wyobrażenia sytuacja, w której nie tylko wiemy ile mamy, ale też za co jest blokada pisania albo ban?
Z pozdrowieniami!
Napisano 29 grudzień 2009 - 21:57
Jak wyłączyć ile mam ostrzeżeń ? Co to kogo obchodzi
ile już dostałem.
"Zapalonej młodzieży sztyletami władam, Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam;" Julek S.
Napisano 29 grudzień 2009 - 22:12
ostrzezenia zrobione. w bonusie bedziecie dostawac przy kazdym ostrzezeniu powiadomienie na pm/maila z powodem jego przyznania.
nie, podbilem tymczasowo do 1000 ale bez przerabiania silnika nie moge zupelnie zdjac limitu. postaramy sie to ogarnac tak zeby nie bylo limitu wynikow, poki co musicie sobie radzic poprzez okreslenie przedzialu czasowego z ktorego posty was interesuja.
no bo to bylo tak, ze Ty miales licznik recznie podbity o liczbe postow z najstarszego fioletowego forum, wiec po przeliczeniu postow ktore sa aktualnie w bazie troche dostales po liczniku. jak Ci zalezy to moge to ewentualnie obczaic i dopisac te pare tysiecy.
te zaznaczanie przeczytanych tematow faktycznie sie dosc powaznie sypie, sprobuje dzisiaj przywrocic prosty system zaznaczania czytanych na podstawie daty ostatniej wizyty ktory byl na poprzednim forum.
Cytat
nie, podbilem tymczasowo do 1000 ale bez przerabiania silnika nie moge zupelnie zdjac limitu. postaramy sie to ogarnac tak zeby nie bylo limitu wynikow, poki co musicie sobie radzic poprzez okreslenie przedzialu czasowego z ktorego posty was interesuja.
Cytat
Bsod: Po 5 latach usuneliscie mi prawie 3 tys. juz postow, zdegradowaliscie mnie i jestem "salonowcem"?;> To sie nie godzi
Niektore rangi powinny zostac przypisane w takim wypadku za zaslugi przy powstawaniu forum, ilosci wczesniejszych postow, bo jak tak dalej pojdzie to za pare lat nie bede mial ani jednego tutaj juz posta i nie bedzie nawet sladu po "przedwiecznych" uzytkownikach, a przypominam, ze bylem zdaje sie 4 od powstania forum! 
no bo to bylo tak, ze Ty miales licznik recznie podbity o liczbe postow z najstarszego fioletowego forum, wiec po przeliczeniu postow ktore sa aktualnie w bazie troche dostales po liczniku. jak Ci zalezy to moge to ewentualnie obczaic i dopisac te pare tysiecy.
Cytat
I jeszcze jedno - dlaczego jako nieprzeczytane podświetlają mi się tematy, które sam zakończyłem swoim postem? O.o czyżbym nie czytał tego, gdzie się wypowiadałem? 
te zaznaczanie przeczytanych tematow faktycznie sie dosc powaznie sypie, sprobuje dzisiaj przywrocic prosty system zaznaczania czytanych na podstawie daty ostatniej wizyty ktory byl na poprzednim forum.
Napisano 29 grudzień 2009 - 23:19
Cytat
ile już dostałem.
Nie da się. Chodzi o to, żeby Cię stygmatyzować. Taka jest idea.

Szukając uczuć w jego twarzy/ Zamiast go zabić z zimną krwią.
Zamiast zacisnąć drut na szyi (...)/ Chcę słyszeć, jak przed śmiercią wyje
Napisano 29 grudzień 2009 - 23:33
Użytkownik Jean dnia 29 grudzień 2009 - 23:19 napisał
Cytat
ile już dostałem.
Nie da się. Chodzi o to, żeby Cię stygmatyzować. Taka jest idea.
A co trzeba zrobić, żeby się pozbyć tego dziadostwa ? Nie wiem, jakieś skrypty opracować etc. ?
"Zapalonej młodzieży sztyletami władam, Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam;" Julek S.
Napisano 29 grudzień 2009 - 23:37
Cytat
Dlaczego mam ostrzeżenie za jedno przewinienie naliczone 2x pod rząd? 
Błąd systemu pewnie. Powinno zostać usunięte przez któregoś admina (znaczy bsoda).
Cytat
A co trzeba zrobić, żeby się pozbyć tego dziadostwa ? Nie wiem, jakieś skrypty opracować etc. ?
Najpewniejszy sposób na to, żeby mieć obniżony poziom ostrzeżeń to robienie skryptów/notatek/opracowań.
Dzięki niemu Mathieu ma już 15 warnów, a dalej, zupełnie legalnie, jest na forum.

Napisano 29 grudzień 2009 - 23:37
Khalis powinien dostać -1 do ostrzeżeń za wrzucenie notatek z kryminalistyki!
Napisano 29 grudzień 2009 - 23:39
O obniżenie trzeba sie upominać, bo żadnego automatu nie ma.
Chodzi o te z 26?
Chodzi o te z 26?

Napisano 29 grudzień 2009 - 23:41
Jaki jest przelicznik ?
jeden skrypt to -1 warn ?
Bo ja np jestem w trakcie opracowywania skryptu podręcznika liczącego 430 stron, konkretnie Widackiego to ile bym zarobił za to ?
jeden skrypt to -1 warn ?
Bo ja np jestem w trakcie opracowywania skryptu podręcznika liczącego 430 stron, konkretnie Widackiego to ile bym zarobił za to ?
Użytkownik (Labeo) edytował ten post 29 grudzień 2009 - 23:45
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty