- Strona główna
- Blogi
- Forum
- Materiały
- Galerie
- Kariera
- Stancja
- Kontakt
sciana placzu 3
Rozpoczęty przez bsod, 03 paź 2011 18:33
stare było lepsze wieczni malkontenci jest za jasne jest nieczytelne znowu nie działa narzekanie
168 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 październik 2011 - 23:57
http://forum.lex.edu.pl/topic/69399-pytania-nowych-studentow-o-wszystkoco-dotyczy-wpia-vol-3/page__pid__1057766__st__700#entry1057766
Część ramek i postu wchodzi na awatar i informacje o użytkowniku.
Nie wiem czy to chwilowe ale zgłaszam.
Część ramek i postu wchodzi na awatar i informacje o użytkowniku.
Nie wiem czy to chwilowe ale zgłaszam.
a /l、
゙(゚、 。 7
al、゙ ~ヽ
じしf_, )ノ
゙(゚、 。 7
al、゙ ~ヽ
じしf_, )ノ
Blog Sekcji Prawa Własności Intelektualnej TBSP UJ
Lex w Extranecie dla Linux i Mac Os oraz prostszy sposób na Windowsa :)
Napisano 04 październik 2011 - 00:10
domagam się wyjasnień, gdzie sie podział mój avatar???
Szukasz alternatywy? - http://www.law.uj.edu.pl./centrumars
Napisano 04 październik 2011 - 20:42
Jak zawsze pozwolę sobie na komentarz od "sąsiada zza między" 
Poprzednie logo było ciekawsze. Te gradienty wyjdą Wam bokiem, jak trzeba będzie zrobić 2 kolorowy t-shirt albo smycze.
Wydaję mi się że forum się znacznie wydłużyło, co zawsze imho jest wadą.
Marnujecie dużo miejsca na te wszystkie marginesy po lewej i prawej- nie oglądałem strony na netbooku, więc nie wiem jak to wygląda ale wydaje mi się że forum jest ciut za szerokie o parę px na tą typową rozdzielczość 1024px i może się w przeglądarkach pojawiać pasek dolny przewijania.
Nazwy subfor w widoku strony głównej nie ładnie się łamią i wydłużają przez to forum- wywaliłbym pogrubienie i wszystko bardziej zważył. Generalnie widok głównej jest strasznie rozwleczony.
Te szarości na plus, ramki postów lepiej się odcinają niż na starym. Reszta ok- może wszystko jest trochę zaduże- kwestia przyzwyczajenia. Zróbcie czat, dłużej userzy zostaną na forum. Zauważcie, że ludzie już nie "siedzą na forum" tylko na facebooku, a na forum wskakują tylko przeczytać ostatnie wątki.
Pozdro i życzę powodzenia.
Poprzednie logo było ciekawsze. Te gradienty wyjdą Wam bokiem, jak trzeba będzie zrobić 2 kolorowy t-shirt albo smycze.
Wydaję mi się że forum się znacznie wydłużyło, co zawsze imho jest wadą.
Marnujecie dużo miejsca na te wszystkie marginesy po lewej i prawej- nie oglądałem strony na netbooku, więc nie wiem jak to wygląda ale wydaje mi się że forum jest ciut za szerokie o parę px na tą typową rozdzielczość 1024px i może się w przeglądarkach pojawiać pasek dolny przewijania.
Nazwy subfor w widoku strony głównej nie ładnie się łamią i wydłużają przez to forum- wywaliłbym pogrubienie i wszystko bardziej zważył. Generalnie widok głównej jest strasznie rozwleczony.
Te szarości na plus, ramki postów lepiej się odcinają niż na starym. Reszta ok- może wszystko jest trochę zaduże- kwestia przyzwyczajenia. Zróbcie czat, dłużej userzy zostaną na forum. Zauważcie, że ludzie już nie "siedzą na forum" tylko na facebooku, a na forum wskakują tylko przeczytać ostatnie wątki.
Pozdro i życzę powodzenia.
Napisano 04 październik 2011 - 20:46
Użytkownik Jak0 dnia 04 październik 2011 - 20:42 napisał
Potwierdzam, troszkę za szeroko jak na netbooka
Zmiany bardzo mi się podobają, tylko powiedzcie mi jak skasowac posta?
Użytkownik Morte edytował ten post 04 październik 2011 - 20:53
oj nie umrzesz ty, chłopaczku, śmiercią naturalną!
Napisano 04 październik 2011 - 20:50
A ja mam jeszcze taką sugestię: jak się tematy, a obok nich przykładowo:
Magda eM
minutę temu
Trochę się zlewa nick z czasem odpowiedzi, i często zamiast przekierowania do posta klika się w osobę. Drażni wtedy cofanie i klikanie we właściwe. Można by pogrubić nicki, wtedy by było bardziej czytelnie.
Magda eM
minutę temu
Trochę się zlewa nick z czasem odpowiedzi, i często zamiast przekierowania do posta klika się w osobę. Drażni wtedy cofanie i klikanie we właściwe. Można by pogrubić nicki, wtedy by było bardziej czytelnie.
Dziewczyny bardzo nieuważnie czytają bajkę o Kopciuszku. One doczytują tylko do zdania ''Kopciuszek wyszła za mąż za księcia''. I odkładają książkę. A przecież dalej napisano ''KONIEC BAJKI''.

Napisano 04 październik 2011 - 21:36
@jak0
poprzednie logo straszylo. to juz ma wersje monochromatyczna i nie ma z nia problemu.
co do dlugosci, polecalem juz do szybkiej nawigacji lezke u gory, dodatkowo jest mozliwosc zwiniecia sidebar'a, ktory wiekszosci i tak pewnie nie jest potrzebny, a to on rozpycha forum. planuje wprowadzic tez na czasie taby albo szybkie linki do poszczegolnych kategorii.
szerokosc z paddingiem faktycznie przekraczala 1024, ale to bylo niedopatrzenie[na moim netbooku mam rozdzialke 1300cos], juz jest poprawione.
@magdo
mnie wczoraj tez z tym szlag trafial, ale dzisiaj juz zazwyczaj klikam wlasciwe.
kasowanie postow jest poki co wylaczone, musimy ogarnac pare kwestii moderacyjnych.
poprzednie logo straszylo. to juz ma wersje monochromatyczna i nie ma z nia problemu.
co do dlugosci, polecalem juz do szybkiej nawigacji lezke u gory, dodatkowo jest mozliwosc zwiniecia sidebar'a, ktory wiekszosci i tak pewnie nie jest potrzebny, a to on rozpycha forum. planuje wprowadzic tez na czasie taby albo szybkie linki do poszczegolnych kategorii.
szerokosc z paddingiem faktycznie przekraczala 1024, ale to bylo niedopatrzenie[na moim netbooku mam rozdzialke 1300cos], juz jest poprawione.
@magdo
mnie wczoraj tez z tym szlag trafial, ale dzisiaj juz zazwyczaj klikam wlasciwe.
kasowanie postow jest poki co wylaczone, musimy ogarnac pare kwestii moderacyjnych.
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Dodaj odpowiedź